Πάτρα: Νέο ντοκουμέντο από το μόνιτορ της Τζωρτζίνας «καίει» την Ρ.Πισπιρίγκου

Συνεχίζονται οι έρευνες για το θρίλερ της Πάτρας

Πάτρα: Νέο ντοκουμέντο από το μόνιτορ της Τζωρτζίνας «καίει» την Ρ.Πισπιρίγκου

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο για το μόνιτορ της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, στο ντοκουμέντο που δίνει στη δημοσιότητα μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και αποτελεί συρραφή δύο εικόνων, φαίνεται από τη μια το μόνιτορ της Τζωρτζίνας από τη ΜΕΘ υπό την επιτήρηση των γιατρών και χωρίς την παρουσία της Ρούλας Πισπιρίγκου και από την άλλη το μόνιτορ της 9χρονης όταν η μητέρα της βρίσκεται στο δωμάτιο μαζί της.

Στην πρώτη, όταν δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι απούσα, οι καρδιακοί σφυγμοί είναι κανονικοί, ενώ και οι αναπνοές της είναι κανονικές. Στη φωτογραφία με την 33χρονη παρούσα φαίνεται η βραδυκαρδία της Τζωρτζίνας και παρουσιάζει πτώση σφυγμών.

Ουσιαστικά αυτό που αποδεικνύεται από τις εικόνες είναι πως όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στο δωμάτιο η κατάσταση της 9χρονη κόρης της επιδεινώνεται ραγδαία, με αποτέλεσμα οι γιατροί να την βάζουν στη ΜΕΘ, όπου και η κατάσταση της υγείας της βελτιωνόταν αμέσως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι γιατροί ζήτησαν από την 33χρονη μητέρα να βιντεοσκοπήσει τα επεισόδια της κόρης της, αφού δεν μπορούσαν με άλλο τρόπο να εξηγήσουν όλα όσα συνέβαιναν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.