ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Ντελιβεράς σκηνοθέτησε ληστεία γιατί του έλειπαν… 80 ευρώ!

Οι αστυνομικοί εξασφάλισαν πλάνα από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή όπου υποτίθεται ότι έγινε η ληστεία

Πάτρα: Ντελιβεράς σκηνοθέτησε ληστεία γιατί του έλειπαν… 80 ευρώ!

Κενά και ασάφειες παρατήρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στις περιγραφές που έδωσε ένας 54χρονος διανομέας εστιατορίου, ο οποίος είχε καταγγείλει αναστατωμένος ότι είχε πέσει θύμα ληστείας την περασμένη Τετάρτη, ενώ πήγαινε να παραδώσει παραγγελία σε μια περιοχή της Πάτρας.

Ο 54χρονος ντελιβεράς είχε δηλώσει στους αστυνομικούς πως, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιό του, τον σταμάτησαν άγνωστοι οι οποίοι τον χτύπησαν και του άρπαξαν τις εισπράξεις που είχε κάνει ως εκείνη τη στιγμή και ήταν μόλις 80 ευρώ. Ωστόσο, στις ερωτήσεις που του έκαναν, απαντούσε με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά, κινώντας υποψίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν οι αστυνομικοί εξασφάλισαν πλάνα από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή όπου υποτίθεται ότι έγινε η ληστεία, δεν είδαν σε αυτά κάποια επίθεση σε βάρος του διανομέα, ο οποίος αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι σκηνοθέτησε την ληστεία επειδή είχε μεγάλη οικονομική ανάγκη! Έτσι, συνελήφθη για ψευδή καταμήνυση και άσκοπη κινητοποίηση των αρχών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.