Πάτρα: Ο ιατροδικαστής Γ.Λέων διαψεύδει πως βρέθηκε κεταμίνη στην μικρή Μαλένα

«Είναι μια υπόθεση που θέλει πλήρη τεκμηρίωση»

Πάτρα: Ο ιατροδικαστής Γ.Λέων διαψεύδει πως βρέθηκε κεταμίνη στην μικρή Μαλένα

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, διέψευσε την πληροφορία πως έχει εντοπιστεί κεταμίνη στη Μαλένα, το πρώτο παιδί της οικογένειας Πισπιρίγκου.

«Έχει ακουστεί αρκετά αυτές τις ημέρες ότι υπάρχει μία υποτιθέμενη ανεύρεση κεταμίνης στο πρώτο παιδί. Αυτό, όπως έχει παρουσιαστεί, δεν μπορεί να ισχύει ως πληροφορία» δήλωσε στην ΕΡΤ ο ιατροδικαστής, διαψεύδοντας τις φήμες για την υπόθεση της Πάτρας και το τι προκάλεσε το θάνατο της Μαλένας.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας επισήμανε ότι «οι υπόλοιποι δεν θα πρέπει να επηρεάσουμε την όλη διαδικασία».

Η δήλωση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς ο κ. Λέων διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο με τις συνεχείς αναφορές και στοιχεία στην περαιτέρω διερεύνηση των θανάτων των τριών κοριτσιών.

Και όπως δήλωσε, καλό είναι να μη βγαίνουν προς τα έξω πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Να θυμίσω ότι και στο πρώτο παιδί έγινε η ίδια διαδικασία, με τα ίδια μηχανήματα και με την ίδια μεθοδολογία που ανευρεθεί στη Τζωρτζίνα η κεταμίνη και δεν έδειξε κάτι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος δήλωσε πως ο χρόνος βοηθάει τους ιατροδικαστές για να φτάσουν σε ασφαλή συμπεράσματα λέγοντας ότι «είναι μια υπόθεση που θέλει πλήρη τεκμηρίωση», γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή όλοι ακόμα όσον αφορά το τι προκάλεσε το θάνατο στα δύο πρώτα παιδιά της οικογένειας από την Πάτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.