ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης ζητάει διαζύγιο από την Ρούλα Πισπιρίγκου

Το δικόγραφο κοινοποιήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις την περασμένη Τρίτη

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης ζητάει διαζύγιο από την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης ξεκίνησε τις διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο από την Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγο πριν ολοκληρωθεί η χρονιά που πέθανε η μεγαλύτερη κόρη τους Τζωρτζίνα, από χορήγηση κεταμίνης…

O Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει το βαρύ κατηγορητήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου και πλέον φαίνεται αποφασισμένος να ζητήσει και να πάρει διαζύγιο από την γυναίκα που τον έκανε πατέρα στην Πάτρα.

Μετά από μήνες αναμονής και μια περίοδο που ο ίδιος έλεγε πως το διαζύγιο δεν ήταν προτεραιότητα για τον ίδιο, ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών αποφάσισε να κινήσει τις διαδικασίες για να γραφτεί ο επίλογος στη σχέση και στο γάμο του.

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε ο Μάνος Δασκαλάκης μέσω του Πατρινού δικηγόρου του Δημήτρη Καράμπελα. Μετά από μήνες αναμονής, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου, αφού φαίνεται ότι εξασφάλισε τα χρήματα που απαιτούνται, καθώς μέχρι σήμερα υποστήριζε πως δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.

Στο ιστορικό της αγωγής διαζυγίου ο Δασκαλάκης ουσιαστικά επαναλαμβάνει όλα όσα έχει πει στις καταθέσεις του σχετικά με τους θανάτους-δολοφονίες των τριών παιδιών του.

Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου αναμένεται να γίνει στις 2 Ιουνίου στα δικαστήρια της Πάτρας.

Το δικόγραφο κοινοποιήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις την περασμένη Τρίτη και αναμένεται να απαντήσει με δική της αγωγή, μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.