ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πάτρα: Πήραν DNA από Ρ.Πισπιρίγκου και M.Δασκαλάκη – Πότε αναμένονται το πόρισμα

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις

Πάτρα: Πήραν DNA από Ρ.Πισπιρίγκου και M.Δασκαλάκη  – Πότε αναμένονται το πόρισμα

Το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, καθώς γίνεται προσπάθεια να αξιοποιηθούν τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά πλησιάζει και η ώρα που αναμένεται το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Μετά την παραγγελία της ανακρίτριας, ελήφθη δέιγμα DNA από τον Δασκαλάκη και την Πισπιρίγκου προκειμένου να διαπιστωθεί αν το αίμα που έχει βρεθεί σε φιαλίδια στο Καραμανδάνειο αντιστοιχεί στην Τζωρτζίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ένα φιαλίδιο έχει βρεθεί στο Καραμανδάνειο και φέρεται μάλιστα το συγκεκριμένο αίμα να έχει ληφθεί πριν από την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας. “Αν αποδειχτεί ότι είναι το αίμα της Τζωρτζίνας, μία τοξικολογική εξέταση θα μπορεί να δείξει στις αρμόδιες Αρχές εάν η πρώτη δυσεξήγητη ανακοπή συνέβη λόγω κάποιας δηλητηρίασης ή κάποιας ουσίας”, μεταδόθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.