ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πάτρα: Προσαγωγές οδηγών που ετοιμάζονταν για κόντρες – Στα «πράσα» 250 άτομα

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών

Πάτρα: Προσαγωγές οδηγών που ετοιμάζονταν για κόντρες – Στα «πράσα» 250 άτομα

Οι αστυνομικοί απομάκρυναν περίπου 250 άτομα, από περιοχή της Πάτρας, όπου είχαν συγκεντρωθεί για παρακολούθηση ή συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες. Συλλήψεις και πολλές βεβαιώσεις παράβασης.

Είναι η στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ. κάνει την εμφάνισή της στο σημείο που έχουν μαζευτεί 250 άτομα, στο «Καρφούρ» στην Πάτρα για κόντρες με αυτοκίνητα και μηχανές.

Σύμφωνα με το Flamis.gr το βράδυ της περασμένης Κυριακής συνελήφθησαν στην Πάτρα από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας Πατρών και Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Αχαΐας, της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, της Ο.Π.Κ.Ε της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί απομάκρυναν περίπου 250 άτομα, από περιοχή της Πάτρας, όπου είχαν συγκεντρωθεί για παρακολούθηση ή συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες (κόντρες), συνέλαβαν τέσσερα άτομα για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ βεβαίωσαν συνολικά (42) παραβάσεις για επίδειξη ικανότητας κατά την οδήγηση, κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, μη χρήση προστατευτικού κράνους και ζώνης, στέρηση ΚΤΕΟ και φθαρμένα ελαστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι στοχευμένοι έλεγχοι για την αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων θα συνεχιστούν για την διασφάλιση συνθηκών οδικής ασφάλειας και την προστασία των λοιπών χρηστών των οδών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.