ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πάτρα: Παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και έκλεβαν ηλικιωμένους – Τέσσερις συλλήψεις

Οι τρεις συλληφθέντες είχαν διαπράξει ακόμη δυο κλοπές και μια ληστεία στην Αχαΐα και στον Βόλο

Πάτρα: Παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και έκλεβαν ηλικιωμένους – Τέσσερις συλλήψεις

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, τέσσερις άνδρες, οι οποίοι, προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ, αφαιρούσαν από ηλικιωμένους χρήματα και κοσμήματα, 

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι τέσσερις κατηγορούμενοι πήγαν χθες το πρωί σε σπίτι άνδρα στην Πάτρα και προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 8.500 ευρώ.

Αμέσως μετά οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν τους κατηγορούμενους να κινούνται με αυτοκίνητο στο ύψος της Ελευσίνας.

Σε έρευνα που ακολούθησε, τόσο στους συλληφθέντες, όσο και στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί βρήκαν το κλεμμένο χρηματικό ποσό των 8.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έρευνα που έκανε η Ασφάλεια Πατρών προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες, είχαν διαπράξει ακόμη δυο κλοπές και μια ληστεία στην Αχαΐα και στον Βόλο, αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ.

Ως προς τον τρόπο δράσης των κατηγορούμενων, αυτοί, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, αφού πρώτα μίσθωναν αυτοκίνητα από εταιρία ενοικίασης στην Αττική, στη συνέχεια εντόπιζαν κυρίως ηλικιωμένους, εισέρχονταν στα σπίτια τους, σε περιοχές της Αττικής και προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η, τους αφαιρούσαν, με τη μέθοδο της απασχόλησης, χρήματα και κοσμήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας, για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.