ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα – Ψυχολόγος για μητέρα: «Η συμπεριφορά της δείχνει ναρκισιστική προσωπικότητα, χωρίς συναισθήματα»

Όσα δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή η ψυχολόγος Νάταλι Βέλτση

Πάτρα – Ψυχολόγος για μητέρα: «Η συμπεριφορά της δείχνει ναρκισιστική προσωπικότητα, χωρίς συναισθήματα»

Η ψυχολόγος Νάταλι Βέλτση, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε στο προφίλ που παρουσιάζει η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται «για μια ναρκισιστική προσωπικότητα, αν όχι κοινωνιοπάθεια».

Όπως σημείωσε η κυρία Βέλτση για το γεγονός ότι η μητέρα των τριών παιδιών δεν έχει στο πλευρό της κάποιον επιστήμονα να τη βοηθά και να τη στηρίζει, «το προφίλ που βλέπουμε σιγά σιγά να διαμορφώνεται δεν επισκέπτεται ποτέ ψυχολόγο, καθώς μέρος του προφίλ είναι και η ανεντιμότητα, οπότε δεν πηγαίνουν σε ψυχολόγο».

«Οι άνθρωποι που έχουν αυτό το προφίλ προσωπικότητας, αν οι μαρτυρίες ισχύουν -που δείχνουν να ταιριάζουν με τη συμπεριφορά που έχουμε αντιμετωπίσει, συνθέτουν όλες ένα συγκεκριμένο προφίλ» τόνισε η ψυχολόγος, προσθέτοντας πως όσοι έχουν μιλήσει περιγράφουν μια συγκεκριμένη προσωπικότητα.

«Ξέρετε, δεν γίνεται δουλειά αν δεν θέλει κάποιος πραγματικά να βοηθηθεί, δεν δουλεύει έτσι, γιατί θα σου λέει ψέματα» σημείωσε και συμπλήρωσε πως «κανείς δεν μπορεί να πάει με το ζόρι στον ειδικό, αυτό γίνεται με εισαγγελική παρέμβαση μόνο σε περίπτωση σχιζοφρένειας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν ισχύουν οι μαρτυρίες και σε συνδυασμό με τη συμπεριφορά της, μιλάμε τουλάχιστον για μια ναρκισιστική προσωπικότητα, αν όχι κοινωνιοπάθεια, δηλαδή ένας άνθρωπος χωρίς συναισθήματα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.