ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πάτρα: Στο φως «έρχεται» η ανάρτηση της μητέρας 3 ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας

Έσπευσε να χαρίσει τα πράγματα της μικρής Ίριδας

Πάτρα: Στο φως «έρχεται» η ανάρτηση της μητέρας 3 ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος μίλησε την εκπομπή «Live News», ανέφερε πως η μητέρα των κοριτσιών σε νέα τηλεοπτική της συνέντευξη αποκάλυψε πως ζήτησε πίσω το πανάκι της Ίριδας για «ενθύμιο».

Σημειώνεται πως το εν λόγω κομμάτι υφάσματος είχε βρεθεί δίπλα στο άψυχο σώμα του 6μηνου μωρού γεμάτο αίμα και είχε σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Παράλληλα, στο φως έρχεται μία ανάρτηση της μητέρας που έγινε στις 24 Μαρτίου 2021 στην οποία αναφέρει πως χαρίζονται όλα τα πράγματα του μωρού, από την κούνια έως και τις τροφές του.

Στις 6 Απριλίου 2021, η μητέρα πηγαίνει στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, εκεί όπου νοσηλεύεται η Τζωρτζίνα και ζητά μονόκλινο δωμάτιο, με την πρόφαση ότι είναι 4-5 εβδομάδων έγκυος. Στο σημείο αυτό γεννάται το ερώτημα γιατί να έσπευσε να χαρίσει τα πράγματα της μικρής Ίριδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη δικιά του τοποθέτηση έκανε και ο πρόεδρος των Ιατροδικαστών, Γρηγόρης Λέων, ο οποίος αποκάλυψε πως ο τελευταίος πραγματογνώμονας που επανεξέτασε την υπόθεση της Μαλένας, είπε ξεκάθαρα πως δεν ισχύει η ηπατική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.