ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 31χρονου

Η ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Πάτρα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 31χρονου

Ανακοίνωση για την εξαφάνιση 31χρονου άνδρα από την περιοχή της Πάτρας εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού». Σύμφωνα με την οργάνωση ο 31χρονος άνδρας έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 22 Δεκεμβρίου, γεγονός που έχει ανησυχήσει την οικογένειά του.

Η ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει τα εξής:

Στις 22 Δεκεμβρίου 2022, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Πάτρας ο Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης 31 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Τριανταφυλλίδη Παναγιώτη σήμερα 4/1/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε άμεσο κίνδυνο.

Ο Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης έχει ύψος 1,78 μ., έχει 80 κιλά βάρος, έχει μαύρα κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, αθλητικά μπλε και κόκκινα παπούτσια, μπουφάν μπλε και μαύρο. Έχει τατουάζ μία γυναικεία φιγούρα στο δεξί του χέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.