Πάτρα – Θάνατος σπιτονοικοκυράς: «Θα πεθάνεις σε 6 μήνες» – «Όταν φύγω από τη ζωή ψάξε από τι πέθανα»

«Είχε λίρες και ήθελε να τις κάνει ρευστό»

Πάτρα – Θάνατος σπιτονοικοκυράς: «Θα πεθάνεις σε 6 μήνες» – «Όταν φύγω από τη ζωή ψάξε από τι πέθανα»

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου με την εισαγγελία να έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της.

Συγγενικά της πρόσωπα λένε ότι δεν είχε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον αιφνίδιο θάνατό της, ενώ αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε «πότε θα τα κακαρώσει η σπιτονοικοκυρά για να πάρουν το σπίτι» και ότι θα πεθάνει σε έξι μήνες.

«Μπήκε Τρίτη πρωί στο νοσοκομείο και το Σάββατο κατέληξε. Όπως ενημερώθηκα η γυναίκα που την πρόσεχε ειδοποίησε τον Μάνο και του είπε ”έλα πάνω δεν είναι καλά η κυρία Εύη δεν μιλάει”. Οταν ο Μάνος ανέβηκε πάνω δεν ξέρω σε τι κατάσταση τη βρήκαν, ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την πήρε. Απ’ ότι κατάλαβα είχε χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον», αναφέρει μαρτυρία.

«Είχε λίρες και ήθελε να τις κάνει ρευστό»

Στην εκπομπή Tlive έγινε και μια σημαντική αποκάλυψη σχετικά με την περιουσία που είχε στην κατοχή της η 69χρονη. «Είχε κάποιες λίρες και είχε πει σε έναν άνθρωπο που ξέρω να βρει να τις πουλήσουν για να πάρει τα χρήματα και να τα βάλει στην τράπεζα γιατί στο σπίτι φοβόταν».

«Μου είχε αναφέρει πως ο Μάνος και η Ρούλα της είχαν πάει έναν παθολόγο στο σπίτι, αφού είχε βγει από το νοσοκομείο. Με διάγνωση σκλήρυνση κατά πλάκας. Το 2016 ή το 2017. Και όταν τελείωσε η ιατρική επίσκεψη, μπήκε η Ρούλα στο δωμάτιό της κλαίγοντας και όταν η σπιτονοικοκυρά τη ρώτησε τι έχει και γιατί κλαίει, η Ρούλα της απάντησε πως θα πεθάνει σε έξι μήνες. “Θα πεθάνεις σε έξι μήνες” της είπε ξανά η Ρούλα, χωρίς να της λέει την αιτία από την οποία θα πέθαινε» λέει πρόσωπο στην εκπομπή του Alpha.

«Την είχε επισκεφθεί μια ανιψιά της μου είπαν όταν πήρα τηλέφωνο στο νοσοκομείο, αλλά ξέρω ότι δεν είχε καμιά ανιψιά. Ο Μάνος διαχειρίζονταν τα οικονομικά της και έκανε όλες τις δοσοληψίες της. Τον τελευταίο καιρό κάτι δεν της άρεσε στο ζευγάρι, ήθελε να τους διώξει, αλλά φοβόταν. Αυτός ήταν και ο λόγος που τους έβαλε ενοίκιο. Μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού άρχισε να φοβάται. Θεωρούσε τον Μάνο υποχείριο της Ρούλας. Της είχαν πει ότι θέλουν να αγοράσουν το σπίτι χωρίς αυτή να το πουλάει πράγμα που την παραξένευε και αναρωτιόταν γιατί της το ζητούσαν τόσο επίμονα», τονίζει άλλη μαρτυρία.

«Όταν φύγω από τη ζωή ψάξε από τι πέθανα»

Ιδιαίτερη εντύπωση κάνουν τα όσα λέει η οικιακή βοηθός της 69χρονης σπιτονοικοκυράς.

«Δεν τα είχε χάσει, ήταν κυρία. Δεν έβγαινε κι δεν είχε επαφές με τον έξω κόσμο από επιλογή της. Τα είχε 400 και δεν πιστεύω ότι τα έχασε. Στην κηδεία της πήγε η Ρούλα, ο Μάνος και μια γυναίκα και όταν ρώτησα τι έγινε μου είπε ”πέθανε’ σαν να έλεγε ότι είχε πάει λαϊκή. Μου είπε πως έφυγε από σηψαιμία.

Καρκίνο η γυναίκα δεν είχε. Ούτε χάπια δεν έπαιρνε. Η 69χρονη μου είχε πει όταν φύγω από τη ζωή να το ψάξεις. Να ψάξω δηλαδή από το τι έφυγε. Είχαν ακούσει τη Ρούλα να λέει στο νοσοκομείο ”πότε θα τα κακαρώσει γιατί θα αφήσει όλη την περιουσία σε εμάς”. Ρωτούσε τις νοσοκόμες πότε θα φύγει γιατί έχει να τους αφήσει πολλά”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.