ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις για την Μαλένα και την Ίριδα

Δεν εντοπίστηκαν φαρμακευτικές ουσίες

Πάτρα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις για την Μαλένα και την Ίριδα

Kαμία φαρμακευτική ουσία, συμπεριλαμβανομένης της περιβόητης κεταμίνης, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει θάνατο δεν βρέθηκε στις εξετάσεις της Μαλένας και της Ιριδας, των δύο εκ των τριών νεκρών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Οι εξετάσεις που έγιναν στα τοξικολογικά εργαστήρια του ΑΠΘ δεν συνδέουν τους θανάτους των κοριτσιών με φαρμακευτικές ουσίες, κι έτσι έρχεται στο προσκήνιο το ενδεχόμενο ασφυκτικών θανάτων.

Αυτή ήταν η δεύτερη κατά σειρά τοξικολογική εξέταση που έγινε στα δείγματα των δύο κοριτσιών, καθώς η πρώτη είχε γίνει βάσει πρωτοκόλλου στον θάνατο των παιδιών.

Πλέον, αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας το πόρισμα των Καλογριά-Καρακούκη για τον θάνατο των παιδιών. Η αιτία θανάτου που θα δοθεί δεν θα μπορεί να χαρακτηριστεί διφορούμενη και θα είναι ξεκάθαρο πλέον από τι «έφυγαν» τα παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης είχε καταθέσει το πόρισμά του στην 18η Ανακρίτρια. Η ανακρίτρια έρχεται τώρα με συμπληρωματικό υπόμνημα και του ζητεί επεξήγηση και να αποτυπώσει έναν ισχυρισμό αν από τις τρίχες που θα εξεταστούν, μπορεί να έχει διαφοροποίηση το πόρισμα θανάτου της Τζωρτζίνας, έτσι ώστε να διαταχθεί εκταφή της 9χρονης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.