ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάτρα: «Το δάνειο της σπιτονοικοκυράς σταμάτησε να πληρώνεται όταν όρισε πληρεξούσιο τον Μ.Δασκαλάκη»

«Από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση από αυτό το δάνειο»

Πάτρα: «Το δάνειο της σπιτονοικοκυράς σταμάτησε να πληρώνεται όταν όρισε πληρεξούσιο τον Μ.Δασκαλάκη»

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο «LIVE NEWS» για το πληρεξούσιο της 69χρονης κάνοντας μάλιστα και την αποκάλυψη ότι δεν πληρωνόταν το δάνειό της.

«Όταν ο Μάνος Δασκαλάκης εξασφάλισε το 2017 το πληρεξούσιο της αποβιώσασας γυναίκας, υπήρχε ένα δάνειο το οποίο έως τότε αποπλήρωνε η ίδια. Από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση από αυτό το δάνειο. Το εξώδικο που ανέλαβε να στείλει η τράπεζα αναφέρει πως από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση του δανείου», ανέφερε αρχικά.

«Το πληρεξούσιο γράφει ρητώς ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε την υποχρέωση να διαχειρίζεται όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της 69χρονης και, επιπλέον, είχε την υποχρέωση να της παίρνει τα φάρμακά της, καθώς είχε προβλήματα υγείας, και έχει σταματήσει η συνταγογράφηση. Η αποβιώσασα έπαιρνε σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ, το δάνειο, τα φάρμακα, δεν πλήρωνε τίποτα», κατέληξε μιλώντας στο LIVE NEWS.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.