Πάτρα: Το πανάκι της Ίριδας δίνει «απαντήσεις» στους ιατροδικαστές

Δεν είναι τυχαίο που αυτό το πανάκι παραμένει στα χέρια της ιατροδικαστικής υπηρεσίας

Πάτρα: Το πανάκι της Ίριδας δίνει «απαντήσεις» στους ιατροδικαστές

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών και των ιατροδικαστών έχουν μπει οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας, αφού ερευνάται πλέον εάν και αυτοί οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

Όσον αφορά την περίπτωση του έξι μηνών μωρού, φαίνεται ότι το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του θα δώσει πολλές απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δεν είναι τυχαίο που αυτό το πανάκι παραμένει στα χέρια της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Πάτρας και συγκεκριμένα της κυρίας Αγγελικής Τσιόλα, η οποία διενήργησε μια πλήρη ιατροδικαστική εκθεση.

Πάνω σε αυτό το πανάκι βρέθηκαν κηλίδες με κάποιο υγρό, το οποίο παραπέμπει σε αίμα. Η ιατροδικαστής κατά τη νεκροψία του παιδιού είχε εντοπίσει «μικρή λύση της συνέχειας του στοματικού βλεννογόνου», δηλαδή τραύμα μέσα στο στόμα του παιδιού.

Τώρα, εξετάζεται εάν αυτό συνδέεται με ακόμη δύο βασικά ευρήματα που είχαν διαπιστωθεί, όπως:

  1. έντονο οίδημα και συμφόρηση στους πνεύμονες
  2. αλλοιώσεις στον εγκέφαλο ως αποτέλεσμα ανοξυγοναιμίας
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάθεση της κυρίας Τσιόλα είναι κομβική και θα συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ που λείπουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.