ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Βρέθηκαν 600 σφαίρες σε σπίτι μετά την έξωση ενοικιάστριας η οποία αναζητείται!

Για ποιο λόγο είχε στην κατοχή της τόσο μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών;

Πάτρα: Βρέθηκαν 600 σφαίρες σε σπίτι μετά την έξωση ενοικιάστριας η οποία αναζητείται!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια έξωσης.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το tempo24.news, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κίνησε της διαδικασίες για έξωση της ενοικιάστριας, καθώς του χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό από τα ενοίκια.

Το πρωί της Τρίτης (9/5), δικαστική επιμελήτρια, συνοδεία αστυνομικών, έφτασαν στο διαμέρισμα για τη διαδικασία της έξωσης. Ωστόσο, όταν μπήκαν στο διαμέρισμα έμειναν έκπληκτοι από αυτό που αντίκρισαν.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσα, μέσα ένα από τα δωμάτια του διαμερίσματος εντοπίστηκαν περίπου 600 σφαίρες.

Στο σημείο κλήθηκε δύναμη της Αστυνομίας, για τη συλλογή των σφαιρών και καταγραφή του χώρου, ενώ η ενοικιάστρια του διαμερίσματος αναζητείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ποσότητα των πυρομαχικών ήταν πολύ μεγάλη. Πιθανότατα το διαμέρισμα να το χρησιμοποιούσαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.