Στην τελική ευθεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης βρισκόμαστε, σύμφωνα με τον Σ.Τσαντίρη

Σε τελικό στάδιο έχουν μπει οι διαδικασίες, ώστε να βγουν τα τελικά πορίσματα, σχετικά με τα αίτια θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, έχουν αρχίσει εξετάσεις για την Μαλένα και την Ίριδα, οπότε θα υπάρξει και εκεί ένα τεκμηριωμένο ιατροδικαστικό πόρισμα, τόσο για την αιτία θανάτου, όσο και για τον τρόπο και το μέσο που χρησιμοποιήθηκε, στην περίπτωση που αποδειχθεί εγκληματική ενέργεια.

Για το ενδεχόμενο νέας εκταφής της Τζωρτζίνας, προκειμένου να ληφθούν τρίχες, ώστε να εντοπιστούν και άλλες ουσίες που φέρεται να δόθηκαν στην μικρή, ο κ. Τσαντίρης εξήγησε ότι υπάρχουν κάποιες ουσίες που αποθηκεύονται στον θύλακα της τρίχας. Έτσι οι τρίχες είναι ένα βιολογικό υλικό που μπορεί να γίνει τοξικολογική εξέταση.

«Γενικά θεωρώ ότι η υπόθεση είναι στην τελική της ευθεία» είπε ο ιατροδικαστής μιλώντας στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι στην περίπτωση της Τζωρτζίνας με τον πλέον μη αμφισβητήσιμο τρόπο διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για εγκληματική πράξη γιατί σε βιολογικά υγρά διαπιστώθηκε μια φαρμακευτική ουσία που έδρασε ως δηλητήριο, η κεταμίνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οπότε όταν εξετάζεις άλλα βιολογικά υλικά πας για παρελθόντα χρόνο και όχι για αιτία θανάτου, γιατί αυτή είναι βεβαιωμένη», κατέληξε.

TAGS: