ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Πεδίο μάχης» το Άλσος Βεΐκου – Πέντε συλλήψεις ανηλίκων μετά από άγριο ξύλο (upd)

Πέντε ανήλικοι βρίσκονται υπό κράτηση μετά από «ραντεβού» για ξύλο στο Γαλάτσι

«Πεδίο μάχης» το Άλσος Βεΐκου – Πέντε συλλήψεις ανηλίκων μετά από άγριο ξύλο (upd)

Ακόμη ένα επεισόδιο που προκαλεί μεγάλη ανησυχία και μάλιστα στη σκιά της αυτοκτονίας του 14χρονου μαθητή στα Κάτω Πατήσια σημειώθηκε στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι.

Δεν είναι ακόμη σαφές αν επρόκειτο για προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα σε ανηλίκους, μαθητές διαφορετικών σχολείων της ευρύτερης περιοχής ή τυχαίο γεγονός.

Το δεδομένο είναι πως το Άλσος Βεΐκου μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομίας και η ομάδα ΔΙΑΣ η οποία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις, με τους ανηλίκους να μεταφέρονται στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου.

Από το γυμνάσιο που φοιτούσε ο 14χρονος Μάκης οι συλληφθέντες 

Στο Γυμνάσιο όπου φοιτούσε ο 14χρονος Μάκης ήταν μαθητές οι ανήλικοι που συμμετείχαν στην άγρια συμπλοκή με τραυματίες στο άλσος Βεΐκου. Κατά τις πρώτες πληροφορίες η συμπλοκή έγινε για ένα βίντεο που αφορούσε κοπέλα.

Όλα ξεκίνησαν όταν παρέες μαθητών από διαφορετικά σχολεία (το ένα από τα δύο είναι το σχολείο του 14χρονου Μάκη), που είχαν πάει σχολική εκδρομή στο άλσος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρχικά τσακώθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο όταν κάποιοι από τους ανηλίκους έβγαλαν αιχμηρά αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν μαθητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.