ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πειραιάς: Εντοπίστηκε Porsche στον βυθό του λιμανιού – Τι ερευνά το Λιμενικό (upd)

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του λιμενικού σώματος, ενώ πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση του βυθού από δύτες

Πειραιάς: Εντοπίστηκε Porsche στον βυθό του λιμανιού – Τι ερευνά το Λιμενικό (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 22:34) Σήμερα, στο σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο ο 36χρονος Κρητικός, Αντώνης Καρυώτης, τον οποίο έσπρωξαν τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, κατά την διάρκεια εργασιών εκβάθυνσης του λιμένα, εντοπίστηκε όχημα ΙΧ στο οποίο δεν κατέστη δυνατή η αναγνώριση του πλαισίου του.

Οι υπάλληλοι εταιρείας, που πραγματοποιούσε εργασίες εκβάθυνσης ανέσυραν μία Porsche.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του λιμενικού σώματος, ενώ πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση του βυθού από δύτες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών, παρουσία περιπολικού σκάφους λιμενικού για τυχόν εύρεση στοιχείων, με αρνητικά έως τώρα αποτελέσματα.

Ενημερώθηκε ήδη ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο οποίος είχε υπηρεσία, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταφερθεί το όχημα στο Λιμενικό, καθώς ήταν γεμάτο λάσπη.

Η Porsche αφού καθαριστεί θα μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, για να γίνει «φύλλο και φτερό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι Αρχές είναι, είτε να πρόκειται για δολοφονία, είτε το αυτοκίνητο να μετέφερε ποσότητα ναρκωτικών, την οποία προσπάθησαν να εξαφανίσουν βυθίζοντας το.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.