ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πειραιάς: «Ο Θωμάς ήταν ένα αγγελούδι» λέει φίλη του 18χρονου που πέθανε από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμα διαπιστωθεί και αναμένονται οι ιατροδικαστικές εξετάσεις

Πειραιάς: «Ο Θωμάς ήταν ένα αγγελούδι» λέει φίλη του 18χρονου που πέθανε από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο

Η φίλη του 18χρονου που κατέρρευσε έξω σε νυχτερινό κέντρο του Πειραιά δήλωσε ότι «Ο Θωμάς ήταν ένα αγγελούδι. Κλαίμε όλοι στην Κω από χτες».

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά, μεταφέρθηκε άμεσα στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η ανακοίνωση του ΕΚΑΒ για το τραγικό συμβάν είναι η ακόλουθη: «Το Κέντρο κλήθηκε στις 4:40 τα ξημερώματα του Σαββάτου προκειμένου να μεταβεί στο νυχτερινό κέντρο. Στο σημείο έφτασε κινητή μονάδα με γιατρό και παρέλαβαν τον νεαρό χωρίς αισθήσεις. Τον μετέφεραν στο Τζάνειο νοσοκομείο στις 5:15. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης από τους γιατρούς των ΤΕΠ άλλα δεν τα κατάφερε. Η ώρα θανάτου δηλώθηκε στις 6:20. Διενεργείται νεκροψία – νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις».

«Ήταν ένα αγγελούδι»

Η Κωνσταντίνα Μεταξά μιλάει στο newsit.gr για ένα εργατικό παιδί που ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει και να κυνηγήσει το όνειρο του.

«Ο Θωμάς εργαζόταν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάω. Ήταν ένα αγγελούδι. Από χτες κλαίω συνέχεια. Όταν το έμαθα είπα Παναγία μου αποκλείεται να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωή. Ήταν σε πολλές ελληνικές βραδιές που κάναμε για τους τουρίστες στο νησί. Τρέμω δεν μπορώ να το πιστέψω. Εμείς εδώ έχουμε πληροφορηθεί ότι ο Θωμάς πέθανε από ανακοπή καρδιάς».

Με ανακοίνωση του το Γυμνάσιο στο οποίο φοιτά ο αδελφός του 18χρονου ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις σε ένδειξη πένθους για το άδικο χαμό του νεαρού.

«Θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την άδικη και αδόκητη απώλεια ενός νέου παιδιού, αδελφού μαθητή του σχολείου μας. Θέλουμε να δηλώσουμε την στήριξη και την συμπαράσταση μας στην οικογένεια που πενθεί. Σε τέτοιες στιγμές είναι αυτονόητη η ακύρωση της σημερινής μας εκδήλωσης (για την οποία θα υπάρξει ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες)

Αυτές οι ημέρες επιβάλλουν “σιωπή” προκειμένου να στηρίξουμε τους πενθούντες και την σχολική κοινότητα που επίσης θρηνεί!», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμα διαπιστωθεί και αναμένονται οι ιατροδικαστικές εξετάσεις που θα ρίξουν φως στον άδικο χαμό του 18χρονου Θωμά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.