Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Πειραιάς: Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων

Στην κατοχή του αλλά και στο σπίτι του βρέθηκαν, 16.656 πακέτα τσιγάρα και 1.891 συσκευασίες με καπνό

Πειραιάς: Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών (Ομάδα Παρεμπορίου) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, το πρωί της Παρασκευής (10/10) προχώρησαν στη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού στην περιοχή του Πειραιά.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκε να εμπορεύεται μεγάλη ποσότητα λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και παρακολούθηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο και εξακρίβωσαν την παράνομη δραστηριότητά του.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή του αλλά και στο σπίτι του, 16.656 πακέτα τσιγάρα και 1.891 συσκευασίες με καπνό, χωρίς τις προβλεπόμενες ταινίες γνησιότητας και φορολόγησης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δημοτικού Θεάτρου, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, ενώ στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.