ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πέλλα: Δύο συλλήψεις για τηλεφωνική απάτη με πρόσχημα τροχαίο

Στην κατοχή τους και σε όχημα που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος

Πέλλα: Δύο συλλήψεις για τηλεφωνική απάτη με πρόσχημα τροχαίο

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στην Πέλλα για εμπλοκή σε απάτη, με πρόσχημα τον υποτιθέμενο τραυματισμό συγγενικού προσώπου, υποψήφιου θύματος σε τροχαίο ατύχημα.

Πρόκειται για 26χρονο και 32χρονο, υπήκοοι Βουλγαρίας, που έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας όταν πήγαν να παραλάβουν από 86χρονο το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.

Τα χρήματα υποτίθεται ότι προοριζόταν για χειρουργείο, στο οποίο επρόκειτο να υποβληθεί η νύφη του ηλικιωμένου, όπως του ανέφερε σε προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία άγνωστος συνεργός των συλληφθέντων που προσποιήθηκε τον θεράποντα γιατρό.

Ο 86χρονος όμως δεν πείστηκε, ενημέρωσε την Ασφάλεια Πέλλας και στήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψη των δύο αλλοδαπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατοχή τους και σε όχημα που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.