ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πέλλα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ που διέθετε προς πώληση ελαιόλαδο αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης (φώτο)

Οι ποσότητες λαδιού κατασχέθηκαν και θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην αρμόδια χημική υπηρεσία

Πέλλα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ που διέθετε προς πώληση ελαιόλαδο αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης (φώτο)

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε μίνι μάρκετ, προχώρησαν στη σύλληψη του 43χρονου ιδιοκτήτη του, καθώς κατηγορείται ότι διέθετε προς πώληση αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης ελαιόλαδο, για το οποίο δεν διέθετε τα νόμιμα παραστατικά αγοράς.

Ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο κατάστημά του οι αστυνομικοί, εντόπισαν 101 πλαστικά δοχεία και περιείχαν συνολική ποσότητα λαδιού 505 λίτρων.

Τα προϊόντα, σύμφωνα με ανακοίνωση, έφεραν την επιγραφή «εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο».

Οι ποσότητες λαδιού κατασχέθηκαν και θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην αρμόδια χημική υπηρεσία.

Ο 43χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.