ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πέλλα: Ζευγάρι μετέφερε χιλιάδες συσκευασίες λαθραίου καπνού

Πρόκειται για έναν 67χρονο και μία 64χρονη που έκρυβαν στο αυτοκίνητό τους σχεδόν 2.500 πακέτα χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης

Πέλλα: Ζευγάρι μετέφερε χιλιάδες συσκευασίες λαθραίου καπνού

Οι τυπικοί έλεγχοι που έκανε το μικτό κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας και της Τροχαίας σε μια περιοχή της Πέλλας, αποκάλυψε μια σημαντική υπόθεση λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων και οδήγησε στην σύλληψη δυο Ελλήνων, ενός 67χρονου και μίας 64χρονης.

Όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα στο οποίο επέβαινε ζευγάρι, διαπίστωσαν ότι ήταν φορτωμένο με 2.410 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η κάθε μία, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης κι έτσι πέρασαν χειροπέδες στους δυο ηλικιωμένους, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι λαθραίες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 120 κιλά και 500 γραμμάρια καπνού, κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο αρμόδιο Τελωνείο, για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί για το ελληνικό δημόσιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.