ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας

Πραγματοποιήθηκαν στις 18 και 19 Οκτωβρίου

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας

Πέντε άτομα συνελήφθησαν και 46 ελέγχθηκαν κατά τη διάρκεια ειδικών επιχειρήσεων της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής που πραγματοποιήθηκαν στις 18 και 19 Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Είχαν ως σκοπό την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και την περαιτέρω αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών.

Ειδικότερα, στις 18/10 συνελήφθησαν σε επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας, δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 22 ετών και ένας 23χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι κατείχαν συνολικά 18,95 γραμμ. κοκαΐνης και 8 φαρμακευτικά χάπια. Επιπλέον κατασχέθηκαν ένα αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 365 ευρώ, 4 κινητά τηλέφωνα και 2 ζυγαριές.

Επιπρόσθετα, σε επιχείρηση στην ίδια περιοχή στις 19/10, ελέχθησαν 46 άτομα και συνελήφθησαν ένας 41χρονος ημεδαπός και ένας 23χρονος αλλοδαπός στην οδό Σολωμού, οι οποίοι κατείχαν 196 φαρμακευτικά δισκία. Επιπρόσθετα κατασχέθηκαν ένα αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.