Πέραμα: Συνελήφθη 43χρονος Ιρακινός που κατηγορείται για τον βιασμό 6χρονου κοριτσιού

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά το πρωί της Πέμπτης (30/3)

Πέραμα: Συνελήφθη 43χρονος Ιρακινός που κατηγορείται για τον βιασμό 6χρονου κοριτσιού

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ένας 43χρονος Ιρακινός με το προσωνύμιο «Άγγελος», ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 6χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 43χρονος διατηρούσε είχε φιλική σχέση με την 27χρονη μητέρα του παιδιού.

Έτσι, βρήκε τρόπο να απομονώσει την 6χρονη στην αποθήκη του πλυντηρίου αυτοκινήτων που εργάζονταν και να προχωρήσει σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα της Ασφάλειας, φαίνεται να έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό και σε προγενέστερο χρόνο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αφορά γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που εστάλη για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με πέντε μονάδες ψηφιακής αποθήκευσης (USB).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά το πρωί της Πέμπτης (30/3), ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση στην ανήλικη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.