ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Περίεργη υπόθεση ληστείας στην Ανάβυσσο: Έβαλαν χειροπέδες και μονωτική ταινία σε προγραμματιστή υπολογιστών

Του άρπαξαν δύο κινητά τηλέφωνα, το πορτοφόλι του καθώς και τα κλειδιά της εταιρείας του

Περίεργη υπόθεση ληστείας στην Ανάβυσσο: Έβαλαν χειροπέδες και μονωτική ταινία σε προγραμματιστή υπολογιστών

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει μια περίεργη ιστορία ληστείας που σημειώθηκε στην Ανάβυσσο και είχε θύμα έναν 30χρονο προγραμματιστή υπολογιστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης περίπου στις 22.00 όταν άγνωστοι προσέγγισαν τον 30χρονο ο οποίος κινούνταν αμέριμνος με το αυτοκίνητό του.

Τότε, όπως κατήγγειλε στις Αρχές, σε ανύποπτο χρόνο, τον προσέγγισαν άγνωστοι δράστες, του έκλεισαν τον δρόμο και, με χρήση σωματικής βίας, του πέρασαν χειροπέδες και μονωτική ταινία στο στόμα και τον λήστεψαν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 30χρονος, του απέσπασαν δύο κινητά τηλέφωνα, το πορτοφόλι του καθώς και τα κλειδιά της εταιρείας του.

Λίγο αργότερα ωστόσο ο 30χρονος κατάφερε να λυθεί και να τρέξει σε ένα κοντινό βενζινάδικο από όπου και κάλεσε τη μητέρα του και την ενημέρωσε σχετικά. Εκείνη κάλεσε την Αστυνομία και ανέφερε πως κάποιοι άγνωστοι λήστεψαν τον γιο της και ετοιμάζονται να μπουν στην εταιρεία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν έναν άνδρα να προσπαθεί να διαφύγει πεζός. Τελικά λίγο παρακάτω τον συνέλαβαν. Παράλληλα στο σημείο παρατήρησαν και ένα αυτοκίνητο και όταν έκαναν κίνηση να το ελέγξουν, ο οδηγός πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να παρασύρει μία μηχανή της ΔΙΑΣ και να την ρίξει στο έδαφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.