ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Περιστέρι: Ένοπλη ληστεία σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος – Γέμισε τις τσέπες του και έγινε «καπνός» ο δράστης

Απείλησε την υπάλληλο με πιστόλι και άρπαξε ευρώ, δολάρια και λίρες

Περιστέρι: Ένοπλη ληστεία σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος – Γέμισε τις τσέπες του και έγινε «καπνός» ο δράστης

Ένοπλη ληστεία έγινε χθες το απόγευμα, σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος στην περιοχή του Περιστερίου.

Ο ληστής άρπαξε περίπου 2.500 ευρώ, 4.100 δολάρια ΗΠΑ και περίπου 4.300 λίρες Αγγλίας και στη συνέχεια διέφυγε. Όλα συνέβησαν γύρω στις 19:00 το απόγευμα, όταν στο κατάστημα της οδού Παναγή Τσαλδάρη ένα άτομο που φορούσε μάσκα για τον κορωνοϊό εμφανίστηκε ως υπάλληλος εταιρείας ταχυμεταφορών.

Φτάνοντας μπροστά στην 24χρονη υπάλληλο, προέταξε ένα πιστόλι και ζήτησε τα χρήματα που υπήρχαν εκείνη τη στιγμή στο ταμείο. Έντρομη η νεαρή υπάλληλος υπάκουσε στις προσταγές του ένοπλου ληστή, ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, με την ΕΛ.ΑΣ. να αξιοποιεί το υλικό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.