«Σφυρίζει αδιάφορα» ο Βλαδίμηρος εδώ και μέρες. Συμφωνία ή αδυναμία;

Περιστέρι: Στο νοσοκομείο 13χρονη που λιποθύμησε μετά από κατανάλωση αλκοόλ που προμηθεύτηκε από περίπτερο

Συνελήφθησαν ο πατέρας της και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης

Περιστέρι: Στο νοσοκομείο 13χρονη που λιποθύμησε μετά από κατανάλωση αλκοόλ που προμηθεύτηκε από περίπτερο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης μια 13χρονη που εντοπίστηκε σε λιπόθυμη κατάσταση στο Περιστέρι η οποία νωρίτερα είχε καταναλώσει αλκοόλ που είχε προμηθευτεί από περίπτερο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το κορίτσι ήταν μαζί με παρέα όταν λιποθύμησε.

Την ανήλικη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τόσον τον πατέρα της 13χρονης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο όσο και τον 52χρονο ιδιοκτήτη του περιπτέρου για παραβίαση του νόμου περί προστασία των ανηλίκων από προϊόντα αλκοόλ και καπνού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.