ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Περιστέρι: Συνελήφθη 26χρονος που παρακολουθούσε και εξύβριζε την 22χρονη πρώην του

Ο άνδρας κατηγορείται για «ενδοοικογενειακή απειλή με τη μέθοδο της επίμονης παρακολούθησης» και για εξύβριση

Περιστέρι: Συνελήφθη 26χρονος που παρακολουθούσε και εξύβριζε την 22χρονη πρώην του

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσε ένας 26χρονος ο οποίος παρακολουθούσε και εξύβριζε την 22χρονη πρώην σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 22χρονη μετέβη χθες το μεσημέρι στο ΑΤ Περιστεριίου και κατέθεσε μήνυση κατά του 26χρονου πρώην συντρόφου της ο οποίος και συνελήφθη για «ενδοοικογενειακή απειλή με τη μέθοδο της επίμονης παρακολούθησης» και για εξύβριση.

Η 22χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο 26χρονος την ακολουθούσε μέρα νύχτα και πως την έστηνε κάτω από το σπίτι της προκειμένου να την συναντήσει. Όταν συνέβαινε αυτό την εξύβριζε με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς θίγοντας την υπόληψη της, φέρνοντας την σε εξαιρετικά δύσκολη θέση διότι γινόταν σε δημόσια θέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα συνέχιζε να την ενοχλεί στέλνοντας της υβριστικά μηνύματα στο facebook και στο e-mail της και ταυτόχρονα της τηλεφωνούσε ακατάπαυστα στο σπίτι της. Σημειώνεται ότι εικοσιεξάχρονος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό και γι’ αυτό ενημερώθηκε εισαγγελίας ναυτοδικείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.