ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Περιστέρι – Υπόθεση 15χρονης: Οι συχνοί τσακωμοί με τους γονείς της & τα μηνύματα με τη φίλη της

Η ίδια δήλωσε ότι έχει δεχτεί σωματική βία από τους γονείς της

Περιστέρι – Υπόθεση 15χρονης: Οι συχνοί τσακωμοί με τους γονείς της & τα μηνύματα με τη φίλη της

Η 15χρονη Φωτεινή, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Περιστέρι και τελικά βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, φαίνεται πώς είχε συχνούς τσακωμούς με τους γονείς της.

Μάλιστα, ένας τσακωμός με τους γονείς της φαίνεται πως ήταν αυτό που την οδήγησε στο να φύγει τελικά από το σπίτι της.

Όπως προκύπτει από τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την 17χρονη φίλη της, η οποία και την φιλοξενούσε στο σπίτι της, φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα ταραχώδης η σχέση της 15χρονης με τους γονείς της.

«Τσακώθηκα πάλι με τους γονείς μου και θέλω να φύγω. Έτσι από… κόντρα», είχε στείλει η Φωτεινή και η φίλη της απάντησε: «Έλα εδώ να σε φιλοξενήσουμε και βλέπουμε».

Έχει φύγει και στο παρελθόν

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 15χρονη έχει συχνούς τσακωμούς με την οικογένειά της και γενικά είναι ένα αντιδραστικό παιδί.

Η ίδια δήλωσε ότι έχει δεχτεί σωματική βία από τους γονείς της, αλλά δεν προέκυψαν τραύματα από την ιατροδικαστική εξέταση.

Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Φωτεινή είχε φύγει από το σπίτι της. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν με αποτέλεσμα να παρέμβει η Εισαγγελία Ανηλίκων, κάνοντας συστάσεις στους γονείς, ενώ είχε ζητήσει την παρακολούθηση του κοριτσιού από παιδοψυχολόγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο η 15χρονη να έχει πέσει θύμα του κυκλώματος «loverboys», οι Αρχές υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις, αλλά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να αποδειχθεί κάτι τέτοιο καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.