ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πετράλωνα: Άνδρας σκαρφάλωσε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας για να βιάσει δύο κοπέλες! (upd)

Συνελήφθη από την αστυνομία

Πετράλωνα: Άνδρας σκαρφάλωσε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας για να βιάσει δύο κοπέλες! (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 10:00): Ένα ακόμα πρωτοφανές περιστατικό το οποίο καταδεικνύει πως υπάρχει κατάρρευση της έννομης τάξης στη χώρα συνέβη στα Πετράλωνα, όπου συνελήφθη ένας άνδρας που σκαρφάλωσε για να μπει σε διαμέρισμα με σκοπό να βιάσει τις δύο κοπέλες που έμεναν εκεί!

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής όλα ξεκίνησαν στις 5:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν άκουσαν φωνές από τις κοπέλες ότι ένας άνδρας είχε μπει στο σπίτι τους «για να μας βιάσει».

Οι δύο κοπέλες είχαν καταφέρει να διώξουν τον άνδρα από το διαμέρισμά τους και να τον εγκλωβίσουν τελικά στο μπαλκόνι όπου και τελικά τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Η πολυκατοικία βρίσκεται επί της οδού Τριών Ιεραρχών.

Μάλιστα, το περιστατικό να καταγράφηκε από την κάμερα του ΑΝΤ1. Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο σημείο για άλλο ρεπορτάζ, ωστόσο, τελικά κατέγραψε τη στιγμή που οι αστυνομικοί εντοπίζουν τον άνδρα στο μπαλκόνι και τον συλλαμβάνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι «οι κοπέλες φώναζαν “προσπαθεί να μας βιάσει” και καλέσαμε την Άμεση Δράση». Γείτονας, μάλιστα, ανέφερε ότι, όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας φέρεται να είχε συλληφθεί νωρίτερα στην περιοχή της Ακρόπολης και αφέθηκε ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.