Πέτρος Φιλιππίδης: Σε δημοπρασία βγαίνει η μεζονέτα του στο Ψυχικό με τιμή εκκίνησης 645.000 ευρώ

Τι λέει ο δικηγόρος του

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε δημοπρασία βγαίνει η μεζονέτα του στο Ψυχικό με τιμή εκκίνησης 645.000 ευρώ

Η μεζονέτα, στην οποία έμενε τα τελευταία χρόνια ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Ψυχικό, βγαίνει αύριο σε δημοπρασία και σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο η τιμή εκκίνησης είναι οι 645.000 ευρώ.

«Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη, η τριώροφη μεζονέτα στην οποία έμενε τα τελευταία χρόνια μαζί με την οικογένειά του στο Ψυχικό, βγαίνει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη με τιμή εκκίνησης 645.000 ευρώ. Μιλάμε για ένα σπίτι που έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον ίδιο.

Έχουμε και μία έκκληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη, μέσα από τα λεγόμενα του συνηγόρου του, του κυρίου Δημητρακόπουλου, ο οποίος μίλησε σε εμάς και μας είπε ότι ζητάει να κάνει πίσω η τράπεζα που βγάζει σε πλειστηριασμό το συγκεκριμένο ακίνητο και μας περιγράφει ακριβώς πώς είναι η ψυχολογία του Πέτρου Φιλιππίδη», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στη «Super Κατερίνα»: «Θα κάνω μεγάλη νομική προσπάθεια ώστε να ανασταλεί ο πλειστηριασμός. Δεν ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση, αλλά αυτό που συμβαίνει για όλους τους πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση. Κάνω έκκληση στους τραπεζίτες να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Δίνει έναν αγώνα να αποτινάξει τις κατηγορίες από πάνω του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.