ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πεύκη: «Έσπασε» στο ξύλο τη μητέρα του για λίγα χρήματα – «Μου τραβούσε τα μαλλιά μου έσπασε δύο δόντια»

Η δικογραφία και η κατάθεση της μητέρας

Πεύκη: «Έσπασε» στο ξύλο τη μητέρα του για λίγα χρήματα – «Μου τραβούσε τα μαλλιά μου έσπασε δύο δόντια»

Κατά της ίδιας του της μητέρας στράφηκε ένας άνδρας στις 3 Απριλίου στην Πεύκη.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε όταν ο δράστης ήθελε λίγα χρήματα και η μητέρα του αρνήθηκε.

Η δικογραφία και η κατάθεση της μητέρας

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο δράστης κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή και για εξύβριση. Ο ίδιος επιτέθηκε σύμφωνα με τη δικογραφία στη μητέρα του ζητώντας της χρήματα. Η ίδια κατέθεσε μήνυση σε βάρος του γιου της, κάτι το οποίο έκανε και ο κατηγορούμενος.

Η μαρτυρία της άτυχης γυναίκας είναι σοκαριστική:

«Πήγα στο δωμάτιο και με ρωτούσε γιατί λέω ψέμματα και ότι έχω λεφτά και καταθέσεις στην τράπεζα και του τα κρύβω και στη συνέχεια ξεκίνησε να με βρίζει λέγοντας μου «καριόλα π….γ ….τσιγκούνα γιατί λες ψέμματα και ταυτόχρονα με έπιασε από το λαιμό και με έσφιγγε. εγώ έβηχα και μου έλεγε «μην φωνάζεις μωρή λέγε έχεις λεφτά λες ψέμματα ότι δεν έχεις και εγώ προκειμένου να με αφήσει του είπα ναι έχω με ρώτησε πόσα και του απάντησα 5.000 ευρώ και μου είπε σιγά μην έχεις τόσα και άρχισε να με χαστουκίζει, να μου τραβάει τα μαλλιά και να με χτυπάει στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σπάσουν δύο δόντια και να ματώσω. Του είπα κοίτα τι μου έκανες μάτωσα και μου είπε «και άλλα θα σου κάνω και μέχρι αύριο θα μου δώσεις λεφτά.»

Μετά από λίγο η μητέρα του δράστη κατάφερε να πάει στο δωμάτιο αλλά αυτός συνέχιζε να την βρίζει και να την χτυπάει: «αύριο να μου φέρεις πενήντα ευρώ αλλιώς θα δεις τι έχεις να πάθεις», φέρεται να της είπε ο δράστης.

Σύμφωνα με την ίδια ο γιος της είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και τα τελευταία δέκα χρόνια βιώνει αντίστοιχες τραγικές καταστάσεις ενώ έχει υποβάλλει και μηνύσεις σε βάρος του.

Τι κατέθεσε ο δράστης του ξυλοδαρμού στην Πεύκη

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε: «Σήμερα τα ξημερώματα τη φώναξα στο δωμάτιο μου να μιλήσουμε όταν ήμασταν οι δυο μας της πρότεινα κάποιες λύσεις για να σταματήσουν τα προβλήματα μεταξύ μας. Να βγάζουμε περισσότερα χρήματα για να έχουμε μια καλύτερη ζωή και το μόνο που της ζήτησα είναι μια πολύ μικρή οικονομική βοήθεια όπως είναι τα τσιγάρα μου και το φαγητό μου και να μην με ενοχλεί όταν δουλεύω. Ενώ τα βρήκαμε στην αρχή άρχισε να την πιάνει κρίση και να λέει ψέματα ότι δεν έχει λεφτά και να με βρίζει λέγοντας μου αι σιχτιρ Άι στο διάολο. Της είπα ‘ήρεμα’ και να συνετιστεί. Της ζήτησα να μου πει την αλήθεια και ότι εγώ ότι ήθελε ακόμη και μέσα από τη φυλακή τη βοηθούσε. Συνέχισε να λέει ψέματα και εγώ νευρίασα και την έσπρωξα ελαφρά να πάει στο δωμάτιο της για να λήξει η υπόθεση και αυτή έκανε ψέματα ότι ζαλίζεται και ότι πονάει».

Οι δηλώσεις του δικηγόρου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου Παναγιώτης Μαριόλης είπε: «Πρόκειται για μια απολύτως κατακριτέα πράξη τελεσθείσα όμως από άτομο εξαρτημένο από τα ναρκωτικά και εμφανώς υπό την επήρεια αυτών κατά την τέλεση της. Κατόπιν της απολογίας του αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση να μην πλησιάζει την παθούσα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.