ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πιερία: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που προσπάθησαν να «χαλάσουν» με αγορές πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ

Η δράση τους έγινε αντιληπτή και συνελήφθησαν άμεσα από περιπολούντες αστυνομικούς

Πιερία: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που προσπάθησαν να «χαλάσουν» με αγορές πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ

Με πλαστά χαρτονομίσματα έκαναν τις αγορές τους στην Πιερία τέσσερα άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 2 πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ και 48 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία το βράδυ της 16ης Αυγούστου 2022, σε παραλιακή περιοχή της Πιερίας, οι δύο από τους συλληφθέντες πραγματοποίησαν αγορές προϊόντων μικρής αξίας από 5 καταστήματα, πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.

Η δράση τους έγινε αντιληπτή από τους παθόντες και συνελήφθησαν άμεσα από περιπολούντες αστυνομικούς, ενώ τα προϊόντα και τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά που αφαίρεσαν, αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων. hartonomismata

Οι άλλοι δύο συνεργοί τους επιχείρησαν να διαφύγουν με ταξί, όμως εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και συνελήφθησαν. Στο ταξί που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, επιμελώς κρυμμένα κάτω από πατάκι και μοκέτα του οχήματος.

Επίσης, εντοπίσθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες, σε έρευνα του οποίου βρέθηκαν κρυμμένα στο χώρο αποσκευών, πλαστά χαρτονομίσματα των 500 και 100 ευρώ. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό 2.281 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός συνεργός τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.