ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πήλιο: Αυτό είναι το ζευγάρι νεόνυμφων Αυστριακών που αγνοείτο – Το σπίτι τους παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

«Να είσαι γάτα και να κοιμάσαι στον ζεστό καλοκαιρινό ήλιο της Ελλάδας» έγραφε ο Φίλιπ στο Twitter

Πήλιο: Αυτό είναι το ζευγάρι νεόνυμφων Αυστριακών που αγνοείτο – Το σπίτι τους παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Στο «φως» της δημοσιότητας, δόθηκε φωτογραφία από το νιόπαντρο ζευγάρι Αυστριακών που αγνοείτο, όταν τα νερά από την κακοκαιρία Daniel παρέσυραν το σπίτι που έμεναν στα Ποτιστικά Πηλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φίλιπ και η Μικαέλα, όταν ξέσπασε η καταιγίδα προτίμησαν να παραμείνουν στο σπίτι που νοίκιαζαν θεωρώντας ότι εκεί θα είναι πιο ασφαλείς.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 24 Αυγούστου, με περίπου 40 άτομα, φίλους και συγγενείς που ταξίδεψαν στο Πήλιο.

Εκείνη ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα κατεβαίνοντας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς εκπροσωπώντας τη χώρα της.

Εκείνος προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και ψηφιακός δημιουργός, έχει αποτυπώσει την αγάπη του για τη χώρα μας σε πολλά από τα έργα του. Όπως σε αυτήν την τρισδιάστατη εικόνα που έχει εμπνευστεί από παραλία της Ελλάδας.

To καλοκαίρι του 2020 το ζευγάρι είχε βρεθεί ξανά στα Ποτιστικά του Πηλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να είσαι γάτα και να κοιμάσαι στον ζεστό καλοκαιρινό ήλιο της Ελλάδας» έγραφε ο Φίλιπ στο Twitter, φωτογραφίες από το συγκρότημα εξοχικών στο οποίο έμεναν και φέτος, πριν η φονική κακοκαιρία έρθει να σαρώσει τα πάντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.