ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πλημμύρες στην Μάνδρα: Στις 23 Ιουνίου η απόφαση επί των ποινών – Ελαφρυντικά ζήτησαν οι ένοχοι

Η εισαγγελέας της έδρας επιφυλάχθηκε να προτείνει επί των ελαφρυντικών στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου

Πλημμύρες στην Μάνδρα: Στις 23 Ιουνίου η απόφαση επί των ποινών – Ελαφρυντικά ζήτησαν οι ένοχοι

Να τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά, ζήτησαν οι οκτώ κατηγορούμενοι που κρίθηκαν ένοχοι για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής, το 2017, μετά την ανακοίνωση της απόφαση νωρίτερα του δικαστηρίου επί της ενοχής των κατηγορουμένων.

Η εισαγγελέας της έδρας επιφυλάχθηκε να προτείνει επί των ελαφρυντικών στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου η οποία ορίστηκε για της 23 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα οι συνήγοροι των οκτώ κατηγορουμένων, που κρίθηκαν ένοχοι ζήτησαν να αναγνωριστούν στους εντολείς τους όλα τα προβλεπόμενα ελαφρυντικά, όπως του σύννομου βίου, της ειλικρινούς μεταμέλειας και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη ενώ τόνισαν πως θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι ενέργειες που έκαναν προς άρση των συνεπειών των πράξεων που τους καταλογίζονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το δικαστήριο κήρυξε αθώους 13 κατηγορούμενους μεταξύ των οποίων και η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.