ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πληροφορίες περί εξιχνίασης της δολοφονίας των 6 Τούρκων στη Λούτσα – Ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι

Άγνωστο αν τελικά οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή αν εμπλέκεται η ΜΙΤ

Πληροφορίες περί εξιχνίασης της δολοφονίας των 6 Τούρκων στη Λούτσα – Ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι

Οι Αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας των έξι Τούρκων στη Λούτσα και το μεσημέρι στις 13:30 πρόκειται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει 2 συλλήψεις για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το χτύπημα με τους έξι νεκρούς Τούρκους σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου και αρχικά έγινε λόγος για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που εμπορεύονται ναρκωτικά, ωστόσο, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες πίσω από το μακελειό να βρίσκεται η ίδια η ΜΙΤ, βέβαια την αλήθεια είναι δύσκολο να την μάθουμε, καθώς οι Τούρκοι θα το «θάψουν» και θα κατηγορήσουν γνωστούς ποινικούς.

Οι περισσότεροι από 20 κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και το ίδιο το σημείο της εκτέλεσης, έδωσαν τα πρώτα στοιχεία για το πώς κινήθηκαν οι δολοφόνοι, αλλά και το πόσο καλά οργανωμένο ήταν το σχέδιο.

Πριν μερικές εβδομάδες, 10 Τούρκοι στην Κωνσταντινούπολη οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στο μακελειό. Σύμφωνα με το τουρκικό μέσο, πρόκειται για μέλη της της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν, οι οποίοι προετοίμαζαν αντίποινα για τις δολοφονίες των έξι ατόμων στη Αρτέμιδα.

Οι συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια εφόδων που έκανε η αστυνομία σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.

Σχετική ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος Κωνσταντινούπολης ανέφερε ότι μέλη της οργάνωσης προετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη λόγω της δολοφονίας έξι μελών της εγκληματικής οργάνωσης Μπαρίς Μπογιούν, στην Ελλάδα, στις 11 Σεπτεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τις έρευνες κατασχέθηκαν 4 πιστόλια χωρίς άδεια, 85 φυσίγγια, 6 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας, περίπου 430 χιλιάδες τουρκικές λίρες. Όπως αναφέρθηκε, στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο, συνεχίζονται οι διαδικασίες έρευνας κατά των υπόπτων που συνελήφθησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.