ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πληροφορίες πως διάσημος δικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Τώρα τελευταία τους βλέπουμε στα κανάλια για άλλες πολύκροτες υποθέσεις»

Πληροφορίες πως διάσημος δικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τις τελευταίες ώρες, ήρθε στη δημοσιότητα, μια είδηση σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, η οποία αν επιβεβαιωθεί αναμένεται να προκαλέσει σοκ.

Πρόκειται για γνωστό μεγαλοδικηγόρο που πιθανόν να αναλάβει τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τη «βόμβα» που ακούγεται εδώ και μέρες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1.

«Τώρα τελευταία τους βλέπουμε στα κανάλια για άλλες πολύκροτες υποθέσεις»

Σύμφωνα με όσα είπε, πασίγνωστος δικηγόρος είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Τέσσερις μέρες μετά το πόρισμα Μπουζιάνη, το οποίο δένει τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από την Ρούλα, μας κάνει εντύπωση ότι η κ. Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της κ. Όθωνα Παπαδόπουλου ποιεί την νήσσαν. Συνήθως είναι λαλίστατη».

Και πρόσθεσε: «Εγώ κάνω τη συγκεκριμένη αποκάλυψη. Είναι δύο πολύ γνωστοί δικηγόροι, στους οποίους έχει αποταθεί η κυρία Ρούλα Πισπιρίγκου και η οικογένειά της και τις τελευταίες μέρες μελετούν τη δικογραφία.

Πολύ γνωστοί δικηγόροι, μας έχουν απασχολήσει πολλές φορές, τώρα τελευταία τους βλέπουμε στα κανάλια για άλλες πολύκροτες υποθέσεις. Δίνω πολύ μεγάλες πιθανότητες ο ένας εξ αυτών και μπορεί να το μάθουμε τις επόμενες ώρες να αναλάβει την υπεράσπιση της κ. Ρούλας Πισπιρίγκου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα λόγια αυτά του παρουσιαστή «πάγωσαν» πλατό και τηλεθεατές, με την Φαίη Σκορδά να δηλώνει πως «Υπάρχει και ένα όριο, πιστεύω ότι δεν θα γίνει. Μπορεί να μας εκπλήξει ευχάριστα και να πει όχι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.