ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πνίγηκε ο αδελφός του Σ.Ρόκκου – Είχε πάει για ψαροντούφεκο

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε θαλάσσια περιοχή στα ανοιχτά της Λήμνου

Πνίγηκε ο αδελφός του Σ.Ρόκκου – Είχε πάει για ψαροντούφεκο

Ο αδελφός του γνωστού τραγουδιστή και συνθέτη Στέλιου Ρόκκου πνίγηκε κατά τη διάρκεια ψαρέματος στη θάλασσα. 

Συγκεκριμένα η σορός του 50χρονου που είχε πάει για ψαροντούφεκο εντοπίστηκε γύρω στις 23:00 του Σαββάτου (30/12) στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά της Λήμνου

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδελφός του τραγουδιστή αγνοούνταν από το μεσημέρι.

Μήνυμα συμπαράστασης προς τον τραγουδιστή έστειλετο κέντρο όπου τραγουδάει, το Barbarella: «Στη δύσκολη αυτή στιγμή, όλοι εμείς στο barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο». 

Σημειώνεται ότι άλλη μια τραγική απώλεια είχε βιώσει ο τραγουδιστής όταν το 2021 είχε χάσει και τον άλλο του αδελφό.

Τον αναζητούσαν για ώρες

Το πρωί ο Νίκος Ρόκκος που ασχολούταν επαγγελματικά με το ψάρεμα έφυγε για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το Λιμεναρχείο.

Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα.

Δυστυχώς, τα αποτελέσματα της έρευνας, ήταν τα χειρότερα για τους δικούς του ανθρώπους…

Το βράδυ του Σαββάτου (30/12/23) έγινε γνωστό ότι ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.