ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: «Αφήνεις το παιδί σου πνιγμένο και πας να φορτίσεις το κινητό;» λέει ο ψαροντουφεκάς

«Υπάρχει σπίτι στα 30 μέτρα από το συμβάν, μπορούσε άνετα να μιλήσει στους ανθρώπους εδώ»

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: «Αφήνεις το παιδί σου πνιγμένο και πας να φορτίσεις το κινητό;» λέει ο ψαροντουφεκάς

Ο ψαροντουφεκάς που εντόπισε την 6χρονη που πνίγηκε στη Κόρινθο μίλησε για το τραγικό περιστατικό τονίζοντας πως του προκάλεσε απορία το γεγονός ότι ο πατέρας της άτυχης 6χρονης επέλεξε μια ερημική παραλία, την στιγμή που υπήρχαν πολλά μέρη με κόσμο, αλλά και το γεγονός ότι δεν ζήτησε βοήθεια από σπίτι που ήταν σε κοντινή απόσταση, αλλά προτίμησε να φορτίσει το κινητό του.

Συγκεκριμένα, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και ανέφερε πως «το κορίτσι φορούσε ένα σορτσάκι, ένα μπλουζάκι και πεδιλάκια. Όπως είπε ο συνάδελφος σας, δεν είναι το μόνο περίεργο. Ερχόμενος εδώ πέρασε πολυσύχναστες παραλίες με κόσμο. Δεν ξέρω γιατί πήγε σε μια τόσο ερημική παραλία».

«Εγώ ήμουν στην παραλία με τη γυναίκα μου και δεν ήταν κανείς. Μόνο εγώ και η γυναίκα μου. Κολυμπούσα, όταν έφτασα κοντά στην βάρκα και βγήκα για να πάρω ανάσα είδα μια παρουσία. Μεσολάβησε ένα τέταρτο με 20 λεπτά μέχρι να βρεθώ αντιμέτωπος με την μικρή Αμέλια», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «το σπίτι που είναι στα 30 μέτρα από το συμβάν, μπορούσε άνετα να μιλήσει στους ανθρώπους εδώ. Αφήνεις το παιδί σου πνιγμένο για να φορτίσεις το κινητό σου και δεν μιλάς στο διπλανό σπίτι;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν το έβγαλα εγώ, ήταν μπλε. Τα ρούχα του είναι στεγνά. Πώς γίνεται να κολύμπησε και να ήταν στεγνά τα ρούχα ενώ εμένα στεγνώνουν στις 12 το βράδυ;», ανέφερε σοκαρισμένος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.