ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πνιγμός στη Χαλκιδική: Εκδρομή με τους φίλους του είχε πάει ο 15χρονος που έχασε τη ζωή του – Στο νοσοκομείο ο πατέρας του

Μια ακόμη τραγωδία

Πνιγμός στη Χαλκιδική: Εκδρομή με τους φίλους του είχε πάει ο 15χρονος που έχασε τη ζωή του – Στο νοσοκομείο ο πατέρας του

Συγκλονισμένος από τον πνιγμό του 15χρονου αγοριού στην παραλία των Νέων Φλογητών είναι ο πρόεδρος της κοινότητας, Άγγελος Ιωαννίδης.

Όπως δήλωσε στη Voria.gr ο ίδιος βρισκόταν σε μια κοντινή παραλία και ειδοποιήθηκε προκειμένου να σπεύσει με τον απινιδωτή που διαθέτει η κοινότητα προκειμένου να γίνει προσπάθεια ανάνηψης του παιδιού.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη ο 15χρονος «ήταν από την Σκύδρα» και βρέθηκε στην παραλία των Νέων Φλογητών μαζί με φίλους του «με εκδρομικό λεωφορείο που κάνει μονοήμερες εκδρομές»

«Το παιδί δεν ήταν με την οικογένεια του, ήταν με την παρέα του και είχε με εκδρομικό λεωφορείο μονοήμερη. Τα παιδιά έκαναν μπάνιο. Τώρα τι ακριβώς έγινε και πως έγινε δεν το ξέρω. Μάλλον ήπιε νερό και επήλθε ο πνιγμός. Κατεβάσαμε απινιδωτή, κάναμε προσπάθειες να το επαναφέρουμε το παιδί, αλλά απέβησαν όλες άκαρπες. Ήρθε και ασθενοφόρο. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα. Ήταν αργά. Δεν ανταποκρίθηκε καθόλου σε όλη τη διάρκεια που κάναμε ανάνηψη» είπε στη voria.gr ο κ. Ιωαννίδης.

Τόνισε ότι αμέσως μετά η σορός του 15χρονου μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Νέων Μουδανιών ενώ θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή ώστε να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του παιδιού μόλις έμαθε την τραγική είδηση, αισθάνθηκε δυσφορία και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.