ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον YouTuber «Hayate» – «Δεν είναι άτομα με νοητική υστέρηση» λέει ο 35χρονος 

Ο 35χρονος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον YouTuber «Hayate» – «Δεν είναι άτομα με νοητική υστέρηση» λέει ο 35χρονος 

Ο 35χρονος YouTuber «Hayate» ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του καθώς κατηγορείται ότι κακοποιούσε άτομα με νοητική υστέρηση και να προέβαλλε έναντι συνδρομής τα βίντεο σε λογαριασμούς του στο Διαδίκτυο.

Εις βάρος του 35χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

  • εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα (κακούργημα),
  • σωματική βλάβη εις βάρος αδύναμων ατόμων (πλημμέλημα).
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δεν εκμεταλλευόταν τα άτομα που πρωταγωνιστούν στα βίντεο, αλλά ότι είχε τη συναίνεσή τους, ενώ αμφισβητεί το εάν πρόκειται για άτομα με νοητική υστέρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.