ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πολυτεχνείο: «Βροχή» από μολότοφ στην Πάτρα – Φωτιά σε πολυκατοικία, προσαγωγές και συλλήψεις (upd) (φωτο-βίντεο)

Άγνωστοι προχώρησαν στην ρίψη δεκάδων μολότοφ προς τις δυνάμεις της Αστυνομίας

Πολυτεχνείο: «Βροχή» από μολότοφ στην Πάτρα – Φωτιά σε πολυκατοικία, προσαγωγές και συλλήψεις (upd) (φωτο-βίντεο)

(Ενημέρωση αρχικού κειμένου 19:58) Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στην Πάτρα το βράδυ της Πέμπτης (17/11), στην πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Κατά την ολοκλήρωση της πορείας, μια μικρή ομάδα που βρισκόταν στο τέλος της αποσπάστηκε από αυτή και προχώρησε σε ρίψη δεκάδων μολότοφ προς τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το dete.gr, άτομα του ακροαριστερού χώρου έριξαν μολότοφ και στη συνέχεια τους κυνήγησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αυτοί έφυγαν προς την πλατεία Πυροσβεστείου και τα γύρω στενά.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα κρατούσαν ρόπαλα στα χέρια τους, είχαν σακίδια και φορούσαν κουκούλες και full face.

Τα άτομα αυτά κατέβηκαν από την Κολοκοτρώνη προς την Όθωνος Αμαλίας και αφού πήραν πέτρες στη συνέχεια ανέβηκαν προς το κέντρο της πόλης. Όμως τα επεισόδια έγιναν με την επιστροφή της πορείας.

Σημειώνεται πως η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές αλλά και συλλήψεις.

patraa patra-episodia
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
patra_2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.