ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Πόνεσα και άρχισα να φωνάζω» λέει ο 15χρονος που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε σχολική εκδρομή

Ο ανήλικος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

«Πόνεσα και άρχισα να φωνάζω» λέει ο 15χρονος που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε σχολική εκδρομή

Ο 15χρονος ο οποίος κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ παρακολουθείται από ψυχολόγο.

Η μαρτυρία του είναι ανατριχιαστική.

«Ένιωθα αδιαθεσία. Είχα κάνει εμετό και πήγα στο δωμάτιο μου για να κοιμηθώ. Κοιμόμουν και με ξύπνησαν. Ο ένας ήρθε πάνω από το κεφάλι μου και μου έκανε φάρσα ότι με έψαχνε η μάνα μου στο τηλέφωνο.

Ο δεύτερος ήταν στο παράθυρο και κάπνιζε και ο τρίτος ήρθε ξάπλωσε από πίσω μου και μου έβαλε το δάχτυλο από πίσω. Πόνεσα. Άρχισα να φωνάζω σε βοήθεια και αμέσως έφυγαν και οι τρεις από το δωμάτιο» αναφέρει η μαρτυρία.

Ο νεαρός μαθητής, σύμφωνα με πληροφορίες, φοβάται και ντρέπεται να γυρίσει στο σχολείο ενώ σήμερα πήγε μόνο και μόνο για να δει ψυχολόγο ο οποίος θα τον βοηθήσει να επιστρέψει γρήγορα στα μαθήματά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άλλες τρεις μαθητές, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση δεν πηγαίνουν ούτε αυτοί στο σχολείο και παρακολουθούνται κι αυτοί από ψυχολόγο ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο της αλλαγής του σχολικού περιβάλλοντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.