ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρ. Ρομά Κεντρικής Μακεδονίας: «Κάνω έκκληση να σταματήσουν τα επεισόδια»

Τι δήλωσε για την κατάσταση της υγείας του 16χρονου

Πρ. Ρομά Κεντρικής Μακεδονίας: «Κάνω έκκληση να σταματήσουν τα επεισόδια»

Έκκληση να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να σταματήσουν τα επεισόδια και οι ζημιές που έχουν προκληθεί σε αρκετές περιοχές της χώρας από Ρομά που διαμαρτύρονται για τον πυροβολισμό του 16χρονου από τον αστυνομικό τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/12) στην Θεσσαλονίκη έκανε ο πρόεδρος Ρομά Κεντρικής Μακεδονίας «Μέγας Αλέξανδρος», Παναγιώτης Σαμπάνης.

«Το πρώτο που πρέπει να δούμε είναι είναι η υγεία του παιδιού. Δεν πρέπει να κάνουμε ζημιές. Πρέπει να κρατηθούμε. Κάνω έκκληση σε όλους να ηρεμήσουμε. Προσπαθούμε να έχουμε επικοινωνία με τους προέδρους σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ ο κ. Σαμπάνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του 16χρονου ο κ. Σαμπάνης είπε πως είναι πραγματικά πολύ κρίσιμη. «Η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Προσπαθούμε να εμψυχώσουμε λίγο τους γονείς και τη γυναίκα του. Είναι μια δύσκολη μέρα σήμερα για το παιδί. Θα πάμε όλοι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο να πληροφορηθούμε ποια είναι η κατάσταση του παιδιού». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.