ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρέβεζα: Ξεσπά η σύζυγος του 39χρονου – «Είχε προειδοποιήσει τον εργοδότη του ότι υπήρχε διαρροή αλλά τον αγνοούσαν»

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δυο υπεύθυνοι του ιχθυοτροφείου

Πρέβεζα: Ξεσπά η σύζυγος του 39χρονου – «Είχε προειδοποιήσει τον εργοδότη του ότι υπήρχε διαρροή αλλά τον αγνοούσαν»

Πόνος και θλίψη επικρατεί μετά την έκρηξη σε ιχθυοτροφείο στην Πρέβεζα εξαιτίας της οποίας έφυγαν από τη ζωή δύο άνθρωποι, ένας 39χρονος και ένας 40χρονος αλλοδαπός. Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο διακομίστηκε και ένας τραυματίας του οποίου η ζωή δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου αλλά και της συζύγου του άτυχου Γεράσιμου Φατούρου, επιβεβαιώνουν ότι υπήρξε διαρροή υγραερίου. Η σύζυγός του 39χρονου πατέρα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας. Πριν από χρόνια είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τις δύο αδερφές της και τώρα έρχεται αντιμέτωπη με την απώλεια του άντρα της.

«Ο σύζυγός μου ήθελε να αλλάξει δουλειά καιρό τώρα. Πολλές φορές έλεγε στο αφεντικό του ότι υπήρχε διαρροή στη δεξαμενή αλλά τον αγνοούσε. Κανείς δεν τον άκουγε και το πλήρωσε με τη ζωή του» λέει αναστατωμένη.

«Υπήρχε διαρροή υγραερίου, μύριζε έντονα το υγραέριο και έτσι προκλήθηκε η έκρηξη» λέει ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Πρεβέζης. Συγκλονισμένοι είναι και οι κάτοικοι στο χωριό Μύτικας από τον θάνατο του Γεράσιμου Φατούρου ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από την ισχυρή έκρηξη στην επιχείρηση στην περιοχή του Καναλακίου κοντά στο χωριό Χόχλα.

Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας τριών παιδιών, ηλικίας 10,6 και 5 ετών. Μαζί με τον άτυχο Γεράσιμο, έχασε τη ζωή του κι ένας 40χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής.

Όσον αφορά στον εργαζόμενο που τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και αναμένεται να γίνει η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έκρηξη έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την ώρα που οι δύο άτυχοι εργαζόμενοι επιχειρούσαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σώμα του 39χρονου Γεράσιμου Φατούρου βρέθηκε κομμένο στα δύο. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ το τραγικό περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε λόγω έκρηξης σε μπουκάλια υγραερίου. Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά και περιπολικά οχήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.