Πρέβεζα: Ο 41χρονος που σκοτώθηκε σε έκρηξη ετοιμαζόταν να αλλάξει δουλειά

Αποκάλυψη από επιχειρηματία της Πρέβεζας για τον άτυχο 41χρονο

Πρέβεζα: Ο 41χρονος που σκοτώθηκε σε έκρηξη ετοιμαζόταν να αλλάξει δουλειά

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία στην Πρέβεζα από τον θάνατο του 41χρονου πατέρα τριών παιδιών στην έκρηξη που σημειώθηκε σε ιχθυοτροφείο την Κυριακή (4/9).

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, επιχειρηματίας της περιοχής που μίλησε στην ιστοσελίδα onprevezanews.gr, ο άτυχος 41χρονος ετοιμαζόταν να αλλάξει εργασία και να αναλάβει θέση στην Πρέβεζα προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένειά του καθώς η απασχόλησή του στον Μύτικα απαιτούσε καθημερινά να διανύει πολλά χιλιόμετρα.

«Είναι τραγικό. Μιλούσαμε προκειμένου να έρθει στην επιχείρησή μου για εργασία για να είναι κοντά στην οικογένειά του. Κρίμα. Το λέω αυτό γιατί ήταν πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός στην δουλειά του» δήλωσε ο επιχειρηματίας από την περιοχή της Πρέβεζας.

Κάτοικοι του Μύτικα μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον 41χρονο λέγοντας ότι εργατικός, φιλότιμος, στοργικός πατέρας και σωστός σύζυγος.

Πρέβεζα: Πώς σημειώθηκε η τραγωδία

Ο 41χρονος Γεράσιμος Φατούρος ήταν πατέρας τριών παιδιών, ηλικίας 10, 6 και 5 ετών με την 37χρονη σύζυγό του να καταρρέει στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του. Η ίδια, μάλιστα, πριν από χρόνια είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τις δύο αδερφές της.

Σημειώνεται ότι μαζί με τον άτυχο Γεράσιμο Φατούρο από την έκρηξη έχασε τη ζωή του κι ένας 40χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες την ώρα που οι δύο άτυχοι εργαζόμενοι επιχειρούσαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση με την εκδοχή που εξετάζεται να είναι ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε μπουκάλες υγραερίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.