ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Προφυλακιστέος ο 33χρονος άνδρας που βασάνιζε και δολοφονούσε γάτες στον Βοτανικό (βίντεο)

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στα κοινωνικά δίκτυα

Προφυλακιστέος ο 33χρονος άνδρας που βασάνιζε και δολοφονούσε γάτες στον Βοτανικό (βίντεο)

Στη φυλακή οδηγείται ο 33χρονος, ο οποίος βασάνιζε και σκότωνε γάτες στην περιοχή του Κολωνού, έπειτα από τη συνάντηση του με τον εισαγγελέα σήμερα.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στα κοινωνικά δίκτυα μετά και το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας στο οποίο ο άνδρας φαίνεται να χτυπά το μικρό ζώο με μανία.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν μια 43χρονη αντιλήφθηκε την εγκληματική δράση του 33χρονου, το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς τον είδε να χτυπάει μια γάτα με πέτρα στον δρόμο. Όταν άρχισε να φωνάζει προς το μέρος του, αυτός άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί ότι… θα της κάνει τα ίδια!

Η γυναίκα πήγε κατευθείαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 33χρονου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο στην ίδια περιοχή, τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και συνελήφθη.

Εκεί, αποδείχτηκε ότι ο 33χρονος είχε συλληφθεί ξανά στις 03/12/2022 στην Ομόνοια, για το ίδιο μάλιστα αδίκημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.