ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προφυλακίστηκαν τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Γ.Καραϊβάζ

Οι απολογίες τους διήρκησαν έξι ώρες

Προφυλακίστηκαν τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Γ.Καραϊβάζ

Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή τους στην υπόθεση χωρίς όμως οι εξηγήσεις τους να πείσουν ανακριτή και εισαγγελέα που τους «έδειξαν» το δρόμο για τη φυλακή. Μάλιστα σύμφωνα με τους συνηγόρους τους αμφισβητούν τα στοιχεία που επικαλούνται οι αστυνομικές αρχές και κάνουν λόγο για «λογικά άλματα» βάση των οποίων οδηγήθηκαν σύλληψη.

Οι απολογίες τους διήρκησαν έξι ώρες, ενώ για τουλάχιστον μία ώρα οι κατηγορούμενοι βρίσκοταν στο γραφείο του εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων με τη διάσκεψη εισαγγελία ανακριτή να διαρκεί στη συνέχεια περίπου δυόμιση με τρεις ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν αδικήματα της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και της παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο α δηλώσει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας στην ανάκριση η χήρα του δημοσιογράφου συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.