ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Προκλητικός ο Νορβηγός δολοφόνος του αστυνομικού: «Στην Ελλάδα είστε μπ@@@@λο ο καθένας μπορεί να μαχαιρώσει όποιον θέλει»

Είπε ότι ήταν σε αυτοάμυνα!

Προκλητικός ο Νορβηγός δολοφόνος του αστυνομικού: «Στην Ελλάδα είστε μπ@@@@λο ο καθένας μπορεί να μαχαιρώσει όποιον θέλει»

Ο 44χρονος Νορβηγός απολογούμενος για την δολοφονία του αστυνομικού στην μπυραρία της Κατσιμίδη τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη επικαλέστηκε ότι ήταν μεθυσμένος και πως έχει… ψυχικά προβλήματα.

«Στην Ελλάδα είστε μπ…. Και ο καθένας μπορεί να μαχαιρώσει όποιον θέλει» φέρεται να είπε στο θύμα πριν το μαχαιρώσει και αυτή η φράση δημιουργεί ερωτήματα για την εικόνα που έχει δημιουργήσει η χώρα τις τελευταίες δεκαετίες ώστε άτομα χαμηλής ποιοτικής στάθμης να την επιλέγουν ακόμα και για μόνιμη κατοικία.

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Είμαι σοκαρισμένος. Ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ. Έχω προβλήματα ψυχικής φύσης».

«Δε θυμάμαι τι έγινε. Προσπάθησα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου στη φασαρία που δημιουργήθηκε. Τώρα έμαθα για το θάνατο του αστυνομικού», είπε ακόμη στην κατάθεσή του, σύμφωνα με το ThessToday, ενώπιον των έμπειρων στελεχών του ανθρωποκτονιών ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Υπάρχουν πολλές απορίες ως προς τον Νορβηγό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, διέμενε στην Ελλάδα 9 ολόκληρα χρόνια και για το ελληνικό κράτος ήταν «αόρατος» και με αυτό εννοούμε πως δεν επαγγέλλονταν τίποτε και όμως είχε την άνεση να πίνει συνεχώς!

Το ότι κουβαλούσε πάνω του ένα εξειδικευμένο μαχαίρι το οποίο όχι μόνο ήξερε να το χρησιμοποιεί αλλά είχε και την αυτοπεποίθηση να το χρησιμοποιήσει και μάλιστα θανατηφόρα προκαλεί επιπλέον ερωτήματα.

Πώς κατείχε αυτές τις γνώσεις; Τι έκανε στην Ελλάδα κατά την 9ετή παραμονή του;

Στην αστυνομία αρνήθηκε να καταθέσει περιμένοντας τον δικηγόρο του. Ακόμα και αυτό δείχνει πως διαθέτει και ψυχραιμία και σχετική εμπειρία.

Πως ξεκίνησε ο καβγάς

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday όλα φέρεται να ξεκίνησαν όταν ο 44χρονος στράφηκε προς τον αστυνομικό και τον κουμπάρο του και είπε: «Στην Ελλάδα είστε μπ…. Και ο καθένας μπορεί να μαχαιρώσει όποιον θέλει».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αστυνομικός απάντησε λέγοντας του: «Όχι δεν είναι έτσι».

Μετά από δευτερόλεπτα ο δράστης σηκώθηκε και με το φονικό κρυφό μαχαίρι push dagger επιτέθηκε στους δύο άνδρες.

Τι έδειξε η νεκροψία

«Εκτεταμένη αιμορραγία από τρώση αγγείου» φέρεται να “έδειξε” η ιατροδικαστική εξέταση ως αιτία θανάτου του 32χρονου αστυνομικού που, τα ξημερώματα, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι παλάμης από 44χρονο, υπήκοο Νορβηγίας, μέσα σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη.

Η τρώση αγγείου, κατά τα ευρήματα του ιατροδικαστή, συνδέεται με το χτύπημα στην αριστερή τραχηλική χώρα του θύματος, ενώ ο θάνατός του υπήρξε ακαριαίος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του Νορβηγού δράστη από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, το φονικό μαχαίρι έχει κατασχεθεί και είναι τύπου «push dagger». Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο μαχαίρι χαρακτηρίζεται ως «κρυφό όπλο» καθώς έχει σχεδιαστεί για να κρατιέται στο χέρι με κλειστή παλάμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.